Ocasionalmente, os usuarios poden subscribirse á túa lista de correo pero esquecen confirmar o correo de verificación. Agora, tes a posibilidade de confirmar manualmente a súa subscrición desde o teu panel de administración. Ademais, se importas subscritores individuais ou unha lista completa manualmente, tamén podes confirmar as súas subscricións mediante esta ferramenta.