Ao crear unha nova páxina con elementos, agora tes a opción de duplicar o contido existente. A nova páxina sincronizarase coa orixinal, polo que calquera cambio que se faga nun aplicarase aos dous. Esta función ofrece flexibilidade, permitíndoche xestionar contido conectado facilmente.